onsdag, september 07, 2011

Kärleken tar aldrig slut!


Vi har en vän. Eller egentligen är det Maria som är matte till Dennis som har en vän. Man kan säga att Dennis har en vän. Dennis är ju vår vän så man skulle fakstiskt kunna säga att: Vi har en vän. Hon heter Anna Tjus, och hon har varit på Bassholmen och fotograferat förut. V blir glada, för Anna tar underbara bilder med massor av känsla. Det är alltid väldigt mycket kärlek. Och visst- det är noga med kärleken. Det ska vara rättvist, och lika och det ska vara pussar och... ja, se själva!

"Dessa underbara killar!!!! Fast dom har allt blivit latare och latare ;-) Men mycket pussvänliga som tur är!", skriver Anna.




Ehm... okej. Stövlarna ligger kvar på stranden. Utifall att de skulle råka bli blöta? Men jeansen... dem tar man inte av sig  när man ska leta sjöstjärnor? Jag menar, det vore väl obehagligt att behöva åka hem torrskodd?!(Funderar Lotti)








"Däremot glömde vi balsamsprayen till Daniel... men även krus har sin charm, speciellt på en trött ponny!"










"-- hela gänget följde med oss neråt båten och Troy var riktigt nära precis som han förstod att vi skulle till hans hemtrakter, Åmål, och han ville nog gärna med hem till matte!"

Inga kommentarer: