onsdag, juli 06, 2011

Blod, svett och tårar!

Å vad jag älskar när jag får utförliga, långa och inlevelsefulla rapporter från "mina" hingstägare! Som den här från Magnus matte Elisabeth (som konstigt nog inte rapporterar ett endaste ord om att Magnus har varit i någons knä, druckit någons kaffe eller tagiot någons åra??):

"Hej!
Dagen kan sammanfattas med blod, svett och tårar (glädjetårar).
Vi fick börja med att leta (svettades rejält i den 25 gradiga värmen)efter hästarna en bra stund innan de kom i full galopp (då kom första tårarna). Tänk så fantastiskt att få ha en "hel ö" att kunna springa och busa fritt på med polarna :-), utan att ha någon som skäller och gnäller för att de springer för mycket.
Väl framme hos hästarna så var de också rejält svettiga, och då började blodbadet. Det var en och annan blinning och broms som fick sätta livet till. Grabbarna hjälptes åt att vifta bort dom, stampa på dom. Fabbe var dock lite orolig och gick fram och tillbaka mellan mig och pappa.
Hästarna mår alldeles utmärkt!"
Och så några bilder förstås :)



Vi har glest mellan besöken nu en vecka framöver. Så om det är någon som längtar efter sin pälskling är det bra läge att åka och hälsa på!

Inga kommentarer: