måndag, augusti 08, 2011

As promised...

... kommer här lördagens fullrapport med några bilder till, avsändare Murres matte.

"Kollade Murres hovar och de ser helt ok ut. Har lagt på thrushbuster runt om alla 4 och kratsat ur dem så han ska nog klara sig tills de ska hem utan prolem.
Alla hästarna var nyfikna idag och skulle sitta i knäet på Murre (Skönt för Magnus att för en gångs skulle inte pekas ut som den enda knöähunden i gänget! reds anm.) medan vi pillade med hovarna. Som tur är så sket Murre totalt i dem och stod som ett litet ljus ändå. Troy var den som var mest nyfiken idag och skulle knuffas, bita i grimman och hålla på med allt han INTE skulle, egentligen hela tiden vi var där (Passa dig du, Troysan. Matte kommer på lördag! reds anm.).
Det var uppehåll i regnet just när vi var där och hästarna såg ganska lättade ut i det lite svalare vädret. Blev massnyfikenhet i flocken när vi knöt fast våra hundar på enkulle vid ett träd. Hästarna kunde inte riktigt se dem, men de hörde ju att det var något. Alla stod som paralyserade och försökte kolla och se vad det kunde vara. :)
Min hund var med bland flocken en gång men det blev lite för många hästar för honom på en gång, när ALLA skulle säga hej på en gång. :)

Alla hästarna ser toppen ut!

MVH Sara"

Och så kan vi här nedan se exempel på ovanstående. 
 
 "Massnyfikenhet"


Tuffe och Daniel tycker nog att det är länge sedan nu vi hade en delegation ute som oooh-ar och aaaaah-ar och sticker upp kameran i ögat på dem, så de passade nog på att ställa sig längst fram för att försäkra sig om att verkligen fastna på linsen.


Fabbe håller sin vakande hand (läs: hov) över pojkarna och han är ju också fin att fotografera :)

En Murrekille som nog tyckte det var kul att få besök av matte.



 

Idag är Montys matte, Petra hos grabbarna. Jag återkommer :)


Inga kommentarer: